nikom auto

NAJNAGRAĐIVANIJE TERENSKO VOZILO IKADA

Jeep ® Grand Cherokee

Jeep ® Grand Cherokee je dobio više nagrada nego bilo koji drugi SUV

jeep grand cherokee

Dominirajte scenom

Samouveren i elegantan dizajn spoljašnjosti odiše snagom iz svakog ugla. Svaki Grand Cherokee od Laredo do Summit nivoa opreme sadrži premijum elemente kao što je moderna maska hladnjaka i prednji branik, svetla za dnevnu vožnju, svetla za maglu i filteri za gorivo bez poklopca.Budite viđeni

jeep grand cherokee
Na svim modelima su standardna HID prednja svetla sa prepoznatljivim naglašenim LED dnevnim svetlima koja definišu Jeep® Grand Cherokee i danju i noću.

Vidite više

jeep grand cherokee
Nova podesiva HID svetla se pomeraju u zavisnosti od upravljanja kako bi bolje osvetlila krivudave puteve po mraku.

Vidite bolje

jeep grand cherokee
Kako bi se optimizovalo prednje osvetljenje, uređaji za čišćenje pomažu u uklanjanju snega sa svetala.

Nazad na fascinaciju

Na zadnjem delu automobila Jeep® Grand Cherokee se nalaze nova, veća zadnja svetla sa prepoznatljivim LED osvetljenjem veći zadnji spojler koji pomaže aerodinamičnosti i redizajnirana peta vrata koja pružaju bolju preglednost. Zadnja maska je sada specifična za svaki model, a dvostruki izduvi su standard na svim Limited, Overland and Summit modelima.

jeep grand cherokee

Prestiž. Gde god da odete.

jeep grand cherokee

jeep grand cherokee

Drvo sa otvorenim porama

jeep grand cherokee

CommandView® panoramski krov

jeep grand cherokee

Harman Kardon® Audio

jeep grand cherokee

Premium obloga gornjeg dela kabine


Personalizovana instrument tabla.

Vi vodite tamo gde se ostali samo nadaju da će slediti. Novi podesivi displej od 7 inča sa vodećom TFT tehnologijom, stadardan na svim modelima Vam dozvoljava da sami unosite svoja podešavanja. Prikazuje detaljne podatke o vozilu: potpuni brzinomer, navigacioni sistem, Selec-Terrain® sistem, Quadra-Lift® sistem i još više od toga je integrisano u napredni sistem koordinisan bojama.Prefinjen i efikasan osmostepeni menjač.

Izuzetni novi osmostepeni automatski menjač omogućava manju potrošnju goriva, veće ubrzanje i glatko menjanje stepena prenosa. Elektronski osmostepeni automatski menjač karakteriše on-the-fly promena stepena prenosa, sa mogućnošću manuelne promene pomoću lopatica na upravljaču. Više od 40 posebnih obrazaca promene stepena prenosa za specifične uslove optimizuju prenos, ekonomičnost, performanse i upravljivost. Softver uzima u obzir promenljive kao što su obrtni momenat motora, postepene promene, ubrzanje, trenje i stepen prenosa za otkrivanje idealnog obrasca promene brzine. Dodatni parametri integrisani u kontrolnu strategiju uključuju kontrolu brzine vozila, elektronsku kontrolu stabilnosti i temperaturu motora. Kao rezultat se dobija automatska promena stepena prenosa koja je savršeno podešena potrebnim performansama za skoro svaki zahtev tokom vožnje.

jeep grand cherokee

Poboljšana ekonomičnost

3,0l V6 dizel motor 250 hp / 570 Nm obrtnog momenta :
• 250hp na 4000o/min
• Osmostepeni automatski menjač i Eco Mode poboljšavaju ekonomičnost
• Mogućnost vuče tereta do 3500kg
• Poboljšanje od 9%* emisije CO2 (ukupno) u Eco Mode
• Poboljšanje od 10%* potrošnje goriva (ukupno) u Eco Mode
• Promena stepena prenosa pomoću lopatica na volanu


Iskusite više - sa samopouzdanjem

Legendarne mogućnosti Jeep® vozila su unapređene pomoću Selec-Terrain® sistema kontrole trenja, koji Vam pruža pet modova za savlađivanje svih uslova, uključujući i sneg. Prijanjanje je takođe poboljšano pomoću Quadra-Trac II® ili Quadra-Drive® II 4WD sistema. Takođe Jeep® Quadra-Lift® vazdušno ogibljenje obezbeđuje pet podešavanja visine za optimalne performanse u vožnji.


jeep grand cherokee

jeep grand cherokee

Praćenje mrtvog ugla

Paćenje mrtvog ugla (BSM) koristi dvostruke radarske senzore kako bi pratio vozačeve mtrtve uglove. Vozač će biti obavešten zvučnim signalom i osvetljenom ikonicom na retrovizorima kada BSM otkrije vozilo koje je suviše blizu.
jeep grand cherokee

Upozorenje na opasnost od čeonog sudara

Upozorenje na opasnost od čeonog sudara sa ublažavanjem udara koristi radarske senzore usmerene prema napred koji otkrivaju kada se vozilo suviše brzo približava drugom vozilu i upozorava vozača kao bi on mogao da odluči koju će meru primeniti da se izbegne sudar.
jeep grand cherokee

Potpuna zaštita

Najbolje od svega što smo napravili se stalno poboljšava: novi unapređeni Uconnect® sistem sadrži veliki 8,4 inčni touchscreen displej kao i posebne komande za potpuni pristup svim funkcijama kao što su kontrola temperature i radio. Bluetooth® povezivanje omogućava prenos audio, glasovnih komandi. Uconnect® sistem takođe sadrži USB port, SD čitač kartica, DAB radio i premium navigacija sa 3D grafikom.


jeep grand cherokee

ParkView® kamera za hod u nazad

Nova ParkView® kamera za hod unazad sa ParkSense>® sistemom za asistenciju pri parkiranju hodom u nazad prikazuje video sliku sa dinamičnom mrežom za udaljenost kada se automobil kreće u nazad.


Jasan.Intuitivan. Uconnect® Sistem.

Najbolje od svega što smo napravili se stalno poboljšava: novi unapređeni Uconnect® sistem sadrži veliki 8,4-inčni touchscreen displej kao i posebne komande za potpuni pristup svim funkcijama kao što su kontrola temperature i radio. Bluetooth® povezivanje omogućava prenos audio, glasovnih komandi. Uconnect® sistem takođe sadrži USB utičnicu, SD čitač kartica, i premium navigaciju sa 3D grafikom.

jeep grand cherokee
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank