nikom auto

JEEP® COMPASS OPENING EDITION

EKSKLUZIVNOST NA PRVOM MESTU

jeep compas

INOVATIVNA LEPOTA

Postanite prvi koji će voziti potpuno novi Jeep® Compass OPENING EDITION. Automobil namenjen onima koji žele da budu u prvom redu sa vrhunskim i ekskluzivnim paketom opreme. Budite pionir i otkrijte kako se tradicija susreće sa inovacijom u novom Jeep® vozilu, obnavljajući najupečatljivije karakteristike koje čine dizajn Jeep® brenda tako legendarnim. Sledite njegov uglađeni i aerodinamični profil, sa fokusom na svakom detalju: od kružne hromirane DLO (opcija ekrana i laptopa) do sedmostrukog prednjeg rešetkastog lima, i dozvolite da lepota dođe do izražaja uz pomoć fascinantnog i unikatnog Led dizajna na farovima. Jača i sportska linija dizajniraju automobil koji će Vas zadiviti svojim izgledom. Otkrijte aluminijumske felne od 18 inča i vrhunsku unutrašnjost sa kvalitetnim materijalima i najsavremenijom tehnologijom poput Uconnect™ navigacije od 8,4 inča i dva dostupna moćna motora predviđena za najbolje performanse.jeep compass

Aluminijumske felne od 18 inča

jeep compass

Kružne hromirane opcije ekrana i laptopa

jeep compass

Prednji rešetkasti lim

jeep compass

LED visoki farovi


OČEKIVANI DIZAJN

Probijte led i otkrijte kako izvajani oblici, elementi unikatnog Jeep® dizajna, kvalitetni materijali i najsavremenija tehnologija čine unutrašnjost novog Jeep® Compass uvodnog izdanja savršenim okruženjem za uživanje u Vašem putovanju. Spremite se za vožnju: vozačka kabina, brižljivo dizajnirana, ima obojenu instrument tablu od 7 inča. Držite ruke na volanu i usmerite pažnju na put ispred Vas dok upravljate glasovno zvukom i brzinom pomoću integrisanih komandi. Osetite snagu pod nogama koju stvaraju dva dostupna motora 1,4L MultiAir II 170hp AT9 AWD i 2,0 MultiJet II 140hp AT9 AWD.

novi compass

BUDITE PRVI I NAJBOLJE „OBUČENI“

novi compass

KOŽNI VOLAN

novi compass

UCONNECT™ NAVIGACIJA OD 8,4 INČA

novi compass

SELEC-TERRAIN® SISTEM

novi compass

AUTOMATSKA TRANSMISIJA


POMERANJE GRANICA TEHNOLOGIJE

Proširite svoje iskustvo sa pametnim telefonima u Jeep® Compass uvodnoj verziji koja vam omogućava da lako telefonirate, pristupate muzici, šaljete i primate poruke i još mnogo toga. Otkrijte novi način da ostanete konektovani pomoću vašeg pametnog telefona zahvaljujući novim karakteristikama dostupnim na navigaciji Uconnect™ od 8,4 inča. Apple CarPlay omogućava iPhone korisnicima da pristupaju Apple mapama, porukama, telefonu i Apple muzici preko Siri kontrole glasa.

Android Auto™ omogućava lak i bezbedan pristup automatskoj kontroli glasa, aplikaciji Google Maps™ i Google Play Music™ preko Uconnect™ ekrana osetljivog na dodir ili komandi volana.

novi compass

JEEP® COMPASS ISKUSTVO. UVEĆANA VIZIJA.

Da li želite da budete prvi koji će ga voziti? Sada možete i da budete prvi koji će ga videti, i to iz svih 360°. Budite srećnik koji će doživeti interaktivno iskustvo i dobiti priliku da bliže pogleda Jeep® Compass OPENING EDITION, zahvaljujući tehnologiji uvećane realnosti koju je razvio Lenovo Phab2 Pro, prvi pametni telefon u svetu sa Google Tango platformom. Učestvujte u ovom iskustvu i rezervišite svoje mesto kod naših odabranih Jeep® distributera kako biste dobili priliku da komunicirate sa terenskim vozilom godine na koje ste toliko čekali.

jeep compass

PRONAĐITE SVOJ SPOJ

Novo Jeep® Compass OPENING EDITION otvara vrata drugim paketima opreme, koji će postati dostupni tokom ove godine. Jeep® Compass nudi pun dijapazon mogućnosti, sa preko 70 bezbednosnih i sigurnosnih karakteristika, sveobuhvatnom serijom motora i pristupačnim tehnološkim karakteristikama. Od ponude boja do dizajna možete izabrati vozilo napravljeno da zadovolji Vaše potrebe.
Ostanimo u kontaktu da biste saznali više o Jeep® Compass seriji.

jeep compass

jeep compass

UNUTRAŠNJA SEDIŠTA

jeep compass

BEZBEDNOST I SIGURNOST

jeep compass

TOČKOVI

ODVEZITE SE U NESVAKIDAŠNJE

Novi Jeep® Compass vodi Vas van standarda i konvencionalnih puteva kako biste preispitali svakodnevni život na neobičan način. Krenite na putovanje na kojem ćete se susresti sa četiri glavne ličnosti u područjima Dizajna, Iskustva korisnika, Tehnologije i Mogućnosti, koji su svojim radom i načinom razmišljanja promenili društvo i svakodnevni život, inspirišući pristup drugih ljudi u posmatranju i komunikaciji sa svetom.

jeep compass
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank