nikom auto

FIAT TALENTO FURGON

Idealan saradnik i saputnik

Za svoje novo vozilo, FIAT Professional odabrao je ime u skladu sa tradicijom, koje, podsećajući na naziv antičkog novčića, simbolizuje koncept visoke vrednosti i kombinuje vodeću nosivost u klasi s izvanrednom kompaktnošću i agilnošću. To Fiat Professional ponudu čini još konkurentnijom.

fiat talento

Fiat Professional predstavlja Talento, model koji sa svojim velikim kapacitetom za teret predstavlja idealnog saradnika za profesionalce na gradskim ulicama, kao i na otvorenim putevima. Njegove prednosti su velika raznovrsnost i mogućnost prilagođavanja raznovrsnim potrebama klijenata.

fiat talento enterijer

Sa gledišta stila, novi Talento je kompaktan i dobro odmeren. Dizajn je vodoravan s odvažnim, jasno odrezanim linijama u skladu s osećajem nove porodice Fiat Professional ponude i ističe širinu vozila i njegovu nosivost. U novi model ugrađuju se pouzdani, snažni i isplativi turbo i twin turbo dizel motori snage do 145 KS. Ponuda novog modela Talento je između modela Doblò Cargo i Ducato, a u Fiat Professional ponudi ima zadatak pokreti nove volumene i dužine tovarnog prostora te dati sveobuhvatne i zadovoljavajuće odgovore na sve potrebe profesionalnog transporta.

fiat talento

Rezultat je funkcionalno vozilo koje maksimalizira vrednost posla, vremena i novca, usmeravanjem na stvarne potrebe klijenata s kompletnom ponudom vozila, uključujući kombije, buseve za prijevoz ljudi, teretna vozila s kabinom i kamionete s ravnom teretnom platformom. Talento – sa svojom jasnom, kompletnom ponudom – i Fiat Professional – sa svojom sveobuhvatnom ponudom i organizacijom usmerenom na profesionalce – imaju sva rešenja za klijente koji traže još više specifičnih rešenja.
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank

l>