nikom auto

– Kompaktne spoljašnje dimenzije i prtljažni prostor u vrhu svoje kategorije: približno 1 m³ zapremine i maksimalna dužina prtljažnog otvora više od 1,2 metra
– Uvodi potpuno novu, inovativnu “easy floor” platformu koja eliminiše sve razlike u visini između prtljažnog prostora i niže ivice na vratima prtljažnika i tako olakšava operacije utovara tereta
– Dva nivoa opreme (Pop i Easy).
– Proizvedeno u Gianbattista Vico fabrici u Pomigliano d’Arco u Napulju, najkompaktnije komercijalno vozilo Fiat Professionala je idealno rešenje za ljude koji provode dosta vremena na putovanjima i moraju da vrše isporuke.
– Devet boja karoserije i paleta ne-standardnih boja u skladu sa zahtevima kupaca većih voznih parkova. Kolorit enterijera je takođe dostupan u dve varijante u kombinaciji sa dve različite tkanine za sedište.

fiat panda van


fiat panda van

- Nova Panda Van naglašava moderan, upečatjiv dizajn koji kombinuje dinamiku i kompaktnost s čvrstinom i robusnošću teretnog vozila. Kompaktne spoljašnje dimenzije – 3,65 m dugačak, 1,64 m širok i 1,55 m visok dopuštaju da se uhvati u koštac sa svim uslovima gradske vožnje s pouzdanjem, zahvaljujući radijusu okretanja od samo 9,3 metra.
- Još jedna nova karakteristika dizajna prtljažnog prostora je pod, napravljen od šupljikave plastike koji garantuje poboljšanu performansu kada su u pitanju elastičnost, postojanost i zvučna izolacija, kao i smanjenu težinu i veće ekološke performanse.
- Pored toga, u poređenju s prethodnim modelom, novi Panda Van obezbeđuje i lakši pristup prtljažniku – na primer, pregradna polica je umanjena – i ima poboljšanu zaštitu unutrašnjih bočnih panela u prtljažniku zahvaljujući upotrebi bodljikavog pokrivača.- Putnički odeljak, međutim, zadržava sve jedinstvene karakteristike standardne Pandine verzije “automobila” i nudi tu pogodnu praktičnost naročito onima koji kabinu koriste kao “putujuću kancelariju”. Kupci Panda Vana takođe imaju koristi od pažnje koja je posvećena ergonomiji, akustičnoj, klimatskoj i vibracionoj udobnosti i čitavog niza karakteristika dostupnih na zahtev, uključujući moderni audio-telematski sistem sa radiom, CD/Mp3 player-om i Bluetooth hands-free opremom (Blue&Me).
- Najzad, dodatno naglašavajući svoj status komercijalnog vozila, nova Panda Van nudi robustnu pregradu za zaštitu vozača i putnika od eventualnog upada robe u kabinu.

fiat panda van


fiat panda van

- Konkretno, 1,3-litarski 16V MultiJet – najmanja i najnaprednija druga generacija “Common Rail” dizel motora s direktnim ubrizgavanjem – postiže značajna smanjenja u potrošnji goriva (3,9 I/100 km u NEDC kombinovanom ciklusu) i, posledično, u emisijama (vrednost CO2 od samo 104 g/km).
- U kombinaciji sa petostepenim manualnim menjačem, turbodizel razvija maksimalnu snagu od 75 KS (55 kW pri 4000rpm) i obrtni momenat od 19,4 kgm (190 Nm) pri 1500 o/min, s izuzetnim performansama: maksimalna brzina iznosi 168 km/h.
- Sa 75 KS 1.3-litarski MultiJet u novom Panda Vanu nudi Start-Stop uređaj kao standard. Ovaj uređaj privremeno isključuje motor i ponovo ga pokreće s ciljem da smanji potrošnju goriva i CO2 emisije.
- Kompaktan i tehnološki sofisticiran, 1.3-litarski 16V MultiJet je motor sa ekološkim performansama zahvaljujući inovativnim rešenjima za prečišćavanje izduvnih gasova kao što su Close Coupled Diesel Particulate Filter i ugrađeni EGR sistem- Motor koji upotpunjuje asortiman je sa 69 KS 1.2-litarski EVO II, najnovija evolucija FIRE porodice, koji se može pohvaliti sa preko 10 miliona proizvedenih jedinica. Motor je razvijen sa posebnim osvrtom na performanse i potrošnju goriva što pokazuje maksimalnom snagom od 69 KS pri 5500 o/min i obrtnim momentom od 102 Nm pri 3000 rpm o/min. U kombinaciji sa petostepenim manualnim menjačem, motor je živahan (maksimalna brzina iznosi 164 km/h) a u isto vreme i ekonomičan: u NEDC kombinovanom ciklusu, potrošnja je 5,2 l/100km sa samo 120 g/km CO2.

fiat panda van


fiat panda van

- Kada je reč o bezbednosti, novi Panda Van još jednom zauzima prvo mesto u svojoj kategoriji. Ovo je evidentno u velikoj količini standardne opreme koja, pored naprednog kočnog sistema sa ABS-om, dopunjenim sa BAS (Brake Assist System – sistem za pomoć pri kočenju), uključuje četiri vazdušna jastuka kao standard (prednji i bočni), plus prednji sigurnosni pojasevi i limiter opterećenja. U zavisnosti od tržišta i verzija, ESC (kontrola elektronske stabilinosti) je dostupna kao standard ili na zahtev, zajedno sa Hill-holder sistemom koji pomaže vozaču pri startu uzbrdo blokirajući kočnicu na oko dve sekunde, tako da je dalje kretanje olakšano.
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank