nikom auto

- Na prednjoj strani krova svetlosna konzola širine 1250mm sa više LED modula (min 10), na sredini konzole zvučnik (min 100 W). Na prednjoj strani vozila dva treptuća svetla. Na zadnjoj strani krova treptuća LED konzola. U kabini vozača se nalazi komanda za upravljanje svetlosnom (više modula rada) i zvučnom (min 3 tona+mikrofon) signalizacijom. Sva svetlosna signalizacija je u plavoj boji sa LED tehnologijom.
- Spoljno obeležavanje vozila izvedeno reflektujućim folijama po celom obimu vozila. Ispisivanje AMBULANCE na poklopcu motora, čitljivo u retrovizoru vozila ispred. Minimum 4 paramedikal znaka na bočnim stranama i zadnjim dvokrilnim vratima. Ispisivanje naziva korisnika na levim i desnim vratima vozačke kabine.

 fiat ducato


 fiat ducato

BOLESNIČKI PROSTOR je izrađen od ABS plastike I poliestera, glatkih površina jednostavnih za lako čišćenje i održavanje, otporne na sva sredstva za dezinfekciju. Paneli su monolitni izrađeni od materijala koji je samogasiv odnosno koji imaju brzinu gorenja manju od 10 mm/min. Sve ivice na oplatama su zaobljene kako ne bi došlo do povređivanja pacijenata i medicinskog osoblja. Sve oplate su učvršćene za karoseriju vozila čeličnim profilima i dodatno ojačane u zonama kačenja opreme. Između karoserije i oplata postavlja se termička i zvučna izolacija.- Klimatizacija bolesničkog prostora je obezbeđenja preko dodatnog isparivača koji je povezan na originalni sistema klimatizacije vozila a koji je pozicioniran na početku bolesničkog prostora, odmah ispod plafona (iznad kabine vozača).- grejanje je preko vodenog grejača povezanog na fabrički vodeni sistem hlađenja motora sa dvobrzinskim ventilatorom za pojačan protok zagrejanog vazduha.
- na levoj strani u zadnjoj zoni orman za smeštaj dve boce kiseonika od po 10 lit. U produžetku otvorene i zatvorene police za odlaganje medicinskog materijala i opreme. U središnjem delu prostor sa šinskim sistemom za bezbedno fiksiranje medicinskih aparata (defibrillator; EKG I dr.) prema zahtevu krajnjeg korisnika i utičnice za kiseonik.
- Na desnoj strani je izlivena u jednom komadu sa mogučnošću postavljanja dodatnih fiksatora za fiksiranje medicinske opreme (spinalna daska; lekarska torba; nosilo politraume I sl), i jednom ztvorenom policom.
- Na krovnoj oplati je postavljeno osvetljenje bolesničkog prostora. U zadnjoj zoni se nalazi dvosmerni krovni ventilator za provetravanje bolesničkog prostora. Iznad zone nosila boksovi sa nosačima i fiksatorima za min. 4 infuzione boce/kese. Uzdužno postavljen rukohvat minimalne dužine 1m.
- Na bolesničkom prostoru postoje dvoje vrata i to na desnoj strani gledano u pravcu kretanja vozila, vrata sa kliznim otvaranjem, i na zadnjoj strani dvokrilna vrata sa mogučnošću otvaranja 180°.

 fiat ducato


 fiat ducato

- U bolesničkom prostoru postoje dva sedišta. Jedno sedište je postavljeno uz pregradni zid okrenuto kontra od pravca kretanja vozila iznad uzglavlja pacijenta, drugo sa desne strane odmah iza kliznih vrata . Sva sedišta su sklopiva i imaju naslone za glavu, sklopive rukonaslone, sigurnosne pojaseve u tri tačke i tapacirana su materijalom koji se lako čisti i održava i koji je otporan na sredstva za dezinfekciju.
- U ormanu na levoj strani je postavljeni fiksatori za dve boce kiseonika od po 10 lit Ugrađuju se jedna boca od 10 litara sa umanjivacem pritiska i manometrom. Na levoj oplati su dve kiseonicke uticnice, jedna kiseonicka terapija sa protokomeromi ovlazivacem. Kompletna kiseonicka instalacija je postavljena tako da se nigde ne dodiruje ili ukršta sa električnom instalacijom.- Upravljanje elektro potrošačima se vrši preko soft-tač panela koji je otporan na vlagu i nalazi se u bolesničkom prostoru. Svaki potrošac je obezbeđen odgovarajućim osiguračem koji se nalaze na lako pristupačnoj tabli. U bolesničkom prostoru postoje dve utičnice 12 V. Postoji mogucnost prikljucka na el. mrezu 220V preko prikljucka koji se nalazi na karoserii vozila
- U bolesničkom prostoru je višesegmentno osvetljenje koje omogućava ravnomerno osvetljenje celog bolesničkog prostora i ima dva moda: intenzivno belo svetlo i noćno plavo svetlo.
- Nosilo izrađeno od anodizovanog aluminijuma i odvojivo je od utovarnih kolica. Na nosilu postoje teleskopske ručke sa prednje i zadnje strane i pojasevi za fiksiranje pacijenta (min 3). Leđni deo nosila ima mogućnost podešavanja 0°-80° a nožni deo mogućnost uzdizanja 20°. Dimenzije nosila su 1950x500 mm a nosivost je 160 kg.

 fiat ducato


fiat ducato
fiat ducato
fiat ducato
fiat ducato
fiat ducato
fiat ducato
fiat ducato
fiat ducato
fiat ducatoI ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank