nikom auto

POŽELITE DOBRODOŠLICU BESKOMPROMISNOJ EMOCIJI KOJU DONOSI:

STELVIO QUADRUFOGLIO

LJUBAV NA PRVI POGLED

Nikada nećete zaboraviti prvi put kada ste ugledali Stelvio na putu. Legendarni pristup Alfa Romeo dizajnu stvorio je nepogrešivo sportsko vozilo bez presedana, obogaćeno jedinstvenim stilskim detaljima. Uvodno izdanje, debituje u izvanrednom dizajnu sa aluminijumskim točkovima od 20 inča i obojenim kočionim kleštima, biksenonskim osvetljenjem i vrhunskim satenskim hromiranim otvorom.

alfa stelvio

NEZABORAVNI PRVI PUT U VOZILU

Prvi put kada uđete u Stelvio bićete okruženi neverovatnim senzacijama. Dizajn kabine je stvoren kako bi vozač istinski doživeo vrhunsko vozačko iskustvo. Za kabinu Uvodnog izdanja, Alfa Romeo je odabrao isključivo materijale vrhunskog kvaliteta: Vrhunska crna koža za sedišta i pravo drvo za umetke u boji hrasta ili oraha. Najbolji debi prvog Alfa Romeo sportskog vozila napravljenog sa izvanrednim detaljima kao iznenađenje za one srećnike koji su prvi vozači ovog modela.

alfa stelvio

NENADMAŠNA PRVA VOŽNJA

Prvi put kada budete vozili Stelvio u potpunosti ćete uživati u kvalitetu vožnje bez kompromisa zahvaljujući njegovom izuzetnom aluminijumskom Turbo benzin motoru 505 cv 2.9. Ovaj Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio je dostupan isključivo sa ovim motorom na turbo punjenje, sa automatskim prenosom za 8 brzina i aluminijumskim klackalicama na upravljaču. Ova vrhunska verzija takođe ima i novi Q4 sistem pogona na sva četiri točka, koji nudi upravljanje performansama u realnom vremenu za ultimativno zadovoljstvo u vožnji, kao i bezbednost.

alfa stelvio
alfa stelvio

INOVACIJA KOJA EMOCIJU STAVLJA NA PRVO MESTO

Prvi put kada se budete vozili u Stelvio-u otkrićete njegovu najsavremeniju tehnologiju, kako u infozabavi tako i u sistemu bezbednosti. Uvodno izdanje je konfigurisano sa najinovativnijim Alfa Romeo skupom tehnoloških sistema poput ekrana sa 3D navigacijom od 8,8 inča, TFT instrument table od 7 inča, zadnje kamere sa dinamičnim mrežicama i audio sistemom vrhunskog kvaliteta. Štaviše, ova jedinstvena verzija nudi, kao i obično, prednja sedišta sa električnim grejanjem i memorijskom funkcijom, električno otvaranje prtljažnih vrata, automatski sistem dugih svetala, autonomno kočenje u iznenadnim situacijama (AEB) i upozorenje o skretanju sa trake (LDW).

stelvio quadrifoglio
stelvio quadrifoglio
stelvio quadrifoglio
stelvio quadrifoglio
stelvio quadrifoglio
stelvio quadrifoglioI ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank